Om oss

Historien om Knaks Injekt-Betong

Knaks Injekt-Betong startades av Jens Knak som har ett långt arbetsliv bakom sig inom allt som har med betong och injektering att göra. I början av karriären gick han som lärling på bygge och lärde sig där jobbet succesivt från armering och gjutning till tyngre betongarbeten. Jens har idag närmare 50 års samlad kunskap och erfarenhet i ryggen.

”Idag arbetar vi till 80% med injektering”, säger Jens. Han fortsätter med att berätta att han fick intresset för just injektering när han i arbetet fick möjlighet att gå med och lära sig detta från grunden. Det visade sig snart att han, förutom kunskap och erfarenhet som betongare, verkligen hade öga för injekteringsjobben.

Efter drygt ett års lärlingsstudier inom injektering fortsatte Jens på egen hand och har genom sitt långa arbetsliv byggt upp en kunskaps- och erfarenhetsbank som är få förunnat. Egen firma startade Jens 2004 och drev den till och med 2013. Efter ett par år som anställd beslutade han sig för att bli sin egen igen och startade Knaks Injekt-Betong som enskild firma.

Jobben lät inte vänta på sig och redan samma år hade bolaget växt ordentligt och Jens ombildade till ett Aktiebolag. Knaks Injekt-Betong AB har genom sin kunskap, förmåga att se innovativa lösningar och leverera högkvalitativa arbeten skapat sig ett mycket gott renommé inom branschen och idag har företaget storkunder som NCC, Vattenfall, Peab med flera. Gedigna kvalitetsarbeten och kundbemötande utöver det vanliga har tveklöst gjort Knaks Injekt-Betong efterfrågade på marknaden.

Vår policy

Vill du veta mer?

Ring oss på 073-802 04 25 eller mejl oss, så hör vi av oss så fort vi kan.

Kontakta oss

Knaks Injekt-Betong AB