Om oss

Våra värderingar

Vi innehar hög kompetens och lång erfarenhet inom alla de arbeten vi utför.

Hållbarhet, miljö och säkerhet

Vi använder uteslutande material av hög kvalitet och med lång hållbarhet vilket kommer både kunden och vår gemensamma miljö tillgodo. Genom vårt nära samarbete med leverantörer och med vår gedigna kunskap och erfarenhet, vet vi hur vi ska ta hand om restprodukter och därmed minska onödig förbrukning av material. Hållbarhet, miljö och säkerhet står högt i prioritet hos oss på Knaks Injekt-Betong och vi är måna om att ständigt hålla oss uppdaterade med vad som sker inom branschen. Allt för din och vår säkerhet.

Kunden i fokus

Vi är extremt måna om att våra kunder ska få det de förväntar sig och gärna mer därtill – vi håller oss ständigt uppdaterade inom vårt yrke och våra medarbetare har gedigen kompetens och erfarenhet in i minsta detalj. Vi har även ett mycket nära samarbete med våra leverantörer för att säkerställa hög kvalitet och materialkunskap.

Alla våra arbeten uppfyller givetvis ställda krav men vi har även framtida hållbarhet och kvalitet i åtanke och ser gärna långsiktiga relationer med våra kunder, byggda på ömsesidigt förtroende och tillit. Hög och snabb service, förmåga att tänka utanför boxen, gedigna kvalitetsarbeten och goda kundrelationer är hörnstenar vi inte rubbar på.

Våra certifieringar

Utbildningar och certifieringar vi innehar är:

  • Härdplastutbildning
  • Heta arbeten
  • Skylift-kort
  • Tunga lyft
  • Truck-kort
  • Arbeta på väg 1, 2 och 3

Vill du veta mer?

Ring oss på 073-802 04 25 eller mejl oss, så hör vi av oss så fort vi kan.

Kontakta oss

Knaks Injekt-Betong AB